Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Επίσκεψη του Δ3 του 13ου–21ου Δημοτικού Σχολείου στη Βιβλιοθήκη της Ευγένειας

Σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014, η σχολική εβδομάδα έκλεισε με την επίσκεψη του Δ3 του 21ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου, στη βιβλιοθήκη της Ευγένειας.

Οι μαθητές, (κάποιοι μέλη της βιβλιοθήκης, άλλοι από την παρέα των καλοκαιρινών μας εκδηλώσεων) αν και ανυπόμονοι με τις πολλές απορίες τους διευκόλυναν το έργο μας στο να πούμε όσο περισσότερα πράγματα γινόταν για τη βιβλιοθήκη στο λίγο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας.

Μάθαμε τα Βασικά στοιχεία του κανονισμού για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας στη βιβλιοθήκη αλλά και για τις διαφορετικές υπηρεσίες που προσφέρει καθεμιά από τις τρεις βιβλιοθήκες του δήμου μας. Τα παιδιά, που γράφτηκαν ως μέλη στο δανειστικό τμήμα – όσα δεν ήταν ήδη, δηλαδή – διάλεξαν προσεκτικά τα βιβλία που θα έπαιρναν στο σπίτι και ανανέωσαν μαζί μας το ραντεβού τους το αργότερο σε 15 ημέρες.

Ελπίζουμε να πέρασαν όμορφα στο χώρο της βιβλιοθήκης και να αποκόμισαν γνώσεις τις οποίες θα αξιοποιήσουν και στη μικρή δανειστική βιβλιοθήκη που, αν όλα πάνε καλά, θα στηθεί σύντομα και στο σχολείο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: