Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2014

Λέσχη ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης στη Δραπετσώνα.

  Η Λέσχη ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης στη Δραπετσώνα, θα συναντηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 20 Οκτωβρίου στις 6:00μ.μ. στον χώρο της Βιβλιοθήκης Δραπετσώνας.

Θα συζητηθεί το κοινωνικό μυθιστόρημα «Ο άνθρωπος στο σχήμα της ζωής» της Διονυσίας Νέδα.

Στην πρώτη αυτή φθινοπωρινή συνάντηση μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού θα συμμετέχει και η συγγραφέας του βιβλίου.Στο βιβλίο αυτό η συγγραφέας περιγράφει την δύναμη της θέλησης του ανθρώπου ,την ενέργεια που αποτελεί πηγή δύναμης και ακρογωνιαίο λίθο για τον καθορισμό των αποτελεσμάτων της ζωής μας….

αρχείο λήψης

«Ο ήρωάς μας ο Λευτέρης είναι ένα από τα πολλά θύματα που άφησε πίσω του ο παραλογισμός του πολέμου. Δεν του στέρησε τη ζωή, αλλά το αμέσως πολυτιμότερο γι' αυτόν πράγμα, τη δυνατότητα να κινείται.
Ευτυχώς, όμως, το μυαλό και η ψυχή του παρέμειναν αλώβητα, θα μοχθήσει, θα προκόψει, θα μάθει γράμματα, θα δημιουργήσει φιλίες και θα βιώσει τον έρωτα.
Συνοδοιπόροι του ο Πάολο, η Ειρήνη, η Αννιώ και ο χαρισματικός δάσκαλος. Από την άλλη ένας άνθρωπος διώκτης σε ρόλο Ιαβέρη, θα τον καταδιώκει ανελέητα σε κάθε φάση της ζωής του.
Πώς, λοιπόν, ο ήρωας μας θα κατορθώσει να μείνει πιστός στις προσωπικές του αξίες και τα "πιστεύω" του; Είναι αρκετή η αισιόδοξη θεώρηση της ζωής να τον οδηγήσει στην ευτυχία;»

Η συνάντηση θα είναι ανοιχτή στο βιβλιόφιλο κοινό της πόλης.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ: 213 2004097,email: drapetsonalib@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: