Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Η Βιβλιοθήκη Δραπετσώνας έκλεισε τα 26!

Τα 26α γενέθλιά της γιόρτασε η Βιβλιοθήκη Δραπετσώνας με τους μικρούς μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου να σβήνουν τα κεράκια πάνω σ' ένα τρένο γεμάτο παγωτά!

Οι λιλιπούτιοι φίλοι μας, γνώρισαν τη βιβλιοθήκη και είχαν τη χαρά να ακούσουν την ιστορία ενός "Πολύ καλλιεργημένου λύκου", μέσα από την οποία ανακάλυψαν τη χαρά της ανάγνωσης και τη δύναμη της γνώσης. 

Ο εορτασμός των γενεθλίων, όμως, δεν ολοκληρώθηκε με την αναχώρηση των μικρών μαθητών.
Όπως κάθε χρόνο, η βιβλιοθήκη γιόρτασε τα γενέθλιά της και με τα ενήλικα μέλη της.

Η γιορτή μας συνοδεύτηκε από πλούσια εδέσματα για τα οποία φρόντισαν τα μέλη της Βιβλιοθήκης. Αλμυρές και γλυκές νοστιμιές στόλισαν το αναγνωστήριο, με τους εκπληκτικούς κολοκυθοκεφτέδες και τις τυροκροκέτες που μας προσέφερε "Το φύλλο της γιαγιάς" αλλά και τις καταπληκτικές τούρτες σε γεύση και εμφάνιση που προσέφεραν τα μέλη Ιωάννα Κτενά και Άννα Βασιλειάδου να κλέβουν την παράσταση. Δροσερά ποτά και αναψυκτικά συνέβαλαν στην ήδη ευχάριστη και εορταστική ατμόσφαιρα.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους συναδέλφους που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια τη Βιβλιοθήκη. Επίσης, ευχαριστούμε τις συγγραφείς Ε. Κεκροπούλου, Ρ. Κοντέα, Δ. Νέδα και τη συγγραφέα και μεταφράστρια Β. Κοκκίνου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Με πολλές ευχές για την ανάπτυξη της βιβλιοθήκης στο χρόνο και την επέκτασή της σε χώρο ολοκληρώθηκε η γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: